loading...
دلبرانه
تارا بازدید : 33 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)

 


 

 

  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید


  بسم الله الرحمن الرحیم

   عبرت نیوز : روزنامه نیویورک تایمز با انتشار گزارشی درباره بابک زنجانی می نویسد تحریم ها برای این سرمایه دار ایرانی در حکم طلا بودند (حُـکم دسترسی به معدن طلا را داشته _ ع.ع ).
این روزنامه آمریکایی در توصیف زنجانی می نویسد: "
او خود را یک بسیجی اقتصادی می داند در حالی که یک مرسدس بنز اس ال 500 سوار می شود و یک ساعت مچی 30 هزار دلاری در دست دارد، متناسب با مردی که گفته می شود 13 و نیم میلیارد دلار ثروت دارد.
این برای مرد جوان 39 ساله ای که پیشتر پوست گوسفند می فروخته و حالا به عنوان چهره ای ظاهر شده که کمک می کند تا ایران تحریم های اقتصادی آمریکا را دور بزند، چیز بدی نیست. اما همه اینها تا زمانی بودند که از آوریل سال جاری وزارت خزانه داری آمریکا حساب های زنجانی را مسدود کرد و اتحادیه اروپا نیز او را در لیست سیاه قرار داد.
علاوه بر اینها دولت میانه روی جدید ایران هم کارهای اقتصادی او را زیر ذره بین قرار داده و گمان می برد او یکی از حلقه های جریان اقتصادی همراه محمود احمدی نژاد رییس جمهوری سابق ایران است.
دولت جدید بابک زنجانی را به در اختیار داشتن 1.9 میلیارد دلار از درآمدهای نفتی ایرام متهم می کند و مجلس ایران می خواهد در این باره تحقیق کند.
نیویورک تایمز می نویسد:
ظهور و سقوط بابک زنجانی می تواند دریچه ای به شناخت بهتر دنیای پر رمز و راز برخی سرمایه داران وابسته به دولت ایران که با کمک به دولت این کشور در راه دور زدن تحریم های هسته ای خود را بالا کشیدند، باشد.
زنجانی سال ها در عرصه اقتصادی فعال بود اما نامی از او در میان نبود تا اینکه از خود در برابر اتهامات به جیب زدن پول فروش نفت ایران ،در مطبوعات و رسانه ها دفاع کرد (مصاحبه با ایسنا و نشریه آسمان) و این گونه نام او بر سر زبان ها افتاد.
محمد خوش چهره اقتصاد دان ایرانی در این باره می گوید:"
با کمال صداقت ما نمی دانیم که آیا باید بابک زنجانی را قهرمان اقتصادی بدانیم یا یک متقلب! در ایران هر کس که به سرعت به ثروت می رسد در مظان اتهام فساد اقتصادی است."
نیویورک تایمز می نویسد:
زنجانی که از مصاحبه با نیویورک تایمز خودداری کرد،
از سال 2010 با تاسیس شبکه ای متشکل از 64 شرکت اقماری در کشورهای ترکیه، امارات و مالزی به کار خرید و فروش نفت ایران را آغاز کرد و از این طریق در طی این سال ها 17 میلیارد و 500 میلیون دلار نفت خام ایران را فروخته است( !!!؟ ... _ ع.ع ).
به گزارش عصر ایران،
نیویورک تایمز گزارش خود از زنجانی را با نکته ای جالب از نشست زمین در کنار یک پروژه بزرگ ساخت مرکز تجاری زنجانی در خیابان ایران زمین شهرک غرب تهران پایان می برد و به نقل از یکی از ساکنان محلی می نویسد: آقای زنجانی می تواند این گودال عمیق را با پول هایش پر کند.
1392/7/14

 تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی

     


 وعده-های تو-خالی وَ نظرات التهاب-انگیز  

 فقط اعتماد مردم را سُست میکند ... 

 



  جهت مراجعه به مرجع متن، یا عنوان اصلی، به پیوند فوق اشاره کنید


  بسم الله الرحمن الرحیم

  عبرت نیوز: دبیرکل جامعه اصناف و بازار با بیان اینکه با توجه به مشکلات اقتصادی موجود و عملکرد دولت گذشته رفع مشکلات اقتصادی در 100 روز غلو و اغراق است، گفت: دولت یازدهم از اشتباهات دولت گذشته عبرت بگیرد و در تصمیم گیری ها از اجتهاد شخصی خودداری کند.
احمد کریمی اصفهانی در گفتگو با مهر ، با اشاره به برنامه 100 روزه اقتصادی دولت، گفت: آنچه که مسلم است در این مدت تغییراتی حاصل و ثبات نسبی ایجاد شده است؛
اما با توجه به عملکرد دولت گذشته اینکه دولت یازدهم بتواند در 100 روز تحول و رونق ایجاد کند، اغراق و غلو است.
دبیرکل جامعه اصناف و بازار با بیان اینکه تغییر و تحول در بازار به گونه ای که برای مردم در 100 روز قابل رویت و لمس باشد امکان پذیر نخواهد بود، گفت: البته دولت مصوبات خوبی را در زمینه تولید و کمک به صادرات و واردات داشته است که اگر با همین شیبی که کار خود را آغاز کرده است ادامه دهد تا یکسال آینده شاهد تغییرات اثرگذار که موجب رونق تولید و بازار شود خواهیم بود.
وی با اشاره به جلسات وزیر بازرگانی با تولیدکنندگان و اصناف اقتصادی گفت: وزیر بازرگانی اهتمام ویژه ای برای رفع مشکلات حوزه تولید دارد و به همین منظور جلساتی را برای شنیدن مشکلات و معضلات بخش های مختلف اقتصادی برگزار کرده است که این جلسات ادامه دارد.
کریمی اصفهانی، با اشاره به 35 مصوبه اقتصادی دولت برای حل مشکلات گمرکی و بانکی گفت:
دولت مصوبه های خوبی داشته است اما آنچه که باید مورد توجه قرار بگیرد آن است که این مصوبات و این برنامه های اقتصادی باید ادامه داشته باشد چراکه معضلات اقتصادی در 100 روز قابل جبران نیست و برای ایجاد تحول اقتصادی باید این شیب ادامه داشته باشد و اگر در میانه راه این توجهات کم رنگ شود رونق اقتصادی شکل نمی گیرد.
وی با تاکید براینکه دولت جدید برای ایجاد رونق اقتصادی باید از برخی اشتباهات دولت گذشته پرهیز کند، بیان داشت: بخشنامه های خلق الساعه، عدم ثبات قوانین و اجتهادهای شخصی از جمله مواردی بود که به حوزه اقتصاد در دولت گذشته آسیب زد؛ لذا در دولت جدید هم باید این موضوع رعایت شود همچنانکه اظهارنظر رئیس بانک مرکزی که بدون توجه به خرد جمعی و نظر دیگر اعضای تیم اقتصادی دولت مطرح شد موجب ایجاد التهاب در بخشی از بازار بخصوص بازار ارز شد.
به گزارش مهر، دولت یازدهم پس از آغاز به کار خود برای بهبود وضع معیشت مردم برنامه 100 روزه ای را برای خود تبیین کرد که تاکنون نیمی از مهلت این برنامه 100 روزه گشته است.
1392/7/14

 تهیه وَ تدوین : عـبـــد عـا صـی

 


ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 114
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 18
  • آی پی دیروز : 5
  • بازدید امروز : 20
  • باردید دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 27
  • بازدید ماه : 48
  • بازدید سال : 536
  • بازدید کلی : 4,030